Hashtag de Romania

A trecut week-end-ul si a inceput o noua saptamana. Sper ca ai inteles cum sta treaba cu tricoul polo. In caz ca ai nelamuriri, imi poti lasa un comment. Ma gandesc sa adaug si un formular de contact pe blog, dar inca nu stiu daca sa-ti fac supriza asta. Azi iti voi povesti despre un fenomen care se intampla pe Facebook. Si asta cam des in ultima vreme. Ai inceput sa abuzezi de minunatul hashtag. Daca nu stii despre ce vorbesc, iti voi lasa definitia acestui cuvant: A hashtag is a word or an unspaced phrase prefixed with the number sign “#”. Sper ca intelegi limba engleza. Nu iti voi mai traduce si in romana. Te descurci si singur.

Hai sa vedem ce mai spune Wikipedia! The hash symbol was often used in information technology to highlight a special meaning. Sa nu te iei de mine ca ti-am scris din nou in engleza. Deci, ceva special. Dupa diez ar trebui sa gasesc un cuvant care sa semnifice ceva important. In ce scopuri crezi ca il folosesti tu? Te-am vazut, pe Facebook, postand fraze intregi folosind numai hashtag-uri. Hai sa iti dau un exemplu: #Sunt #acasa #si #fac #sex #cu #o #diva. Frumos, nu? Zi-mi ce crezi tu ca e special in propozitia asta? Bine, sa nu uitam de dive. Ele sunt speciale. In rest, nimic special. Te inteleg ca vrei sa fii cool, dar nu pot sa inteleg fenomenul asta. Te bucuri ca ai descoperit diezul? Te fascineaza ca poti da click pe orice cuvant din fraza in care ai folosit hashtag-uri? Esti in delir pentru ca s-au albastrit cuvintele? Chiar sunt in ceata. Nu te pot intelege. Esti penibil cand faci asa. Crede-ma! Si e posibil chiar sa folosesti un hashtag corect in propozitia ta. Nasol e de cel care o sa dea un search dupa acel hashtag si o sa vad minunatia ta de postare. Poate omul vrea sa gaseasca mai multe informatii despre cum sa faca sex. Va descoperi ca tu faci sex cu o diva. Cel putin va fi o persoana informata. Sa te mai critic? Nu cred ca mai e cazul.

Nu iti voi scrie un ghid despre cum sa folosesti hashtag-ul. Poti gasi destule informatii pe internet. E de ajuns sa dai un search pe Google. Daca vezi o diva ca nu se decurca, sa o ajuti. Poate chiar vei scrie pe Facebook ca faci sex cu o diva. Vei primi multe like-uri. Gata, am terminat cu critica. Ne mai auzim!

One thought on “Hashtag de Romania

  1. Pingback: Romanul si votul | Life...

Leave a comment