Ce iti doresti cu adevarat?

GQ GirlIncerc sa scriu o introducere pentru articolul acesta si nu prea imi iese. E duminica si neuronii mei nu muncesc cum trebuie. Azi voi avea o discutie cu divele. Cred ca si ele mi-au dus dorul si nu e frumos sa le tratez cu indiferenta. Sau nu numai cu ele. Vei vedea pe parcurs cui i se mai adreseaza acest articol. Divo, am vazut la tine pe Facebook urmatoarea afirmatie: I like men with brains, not just pretty faces. Sunt si acum impresionat de aceasta afirmatie si iti voi spune in continuare de ce sunt asa de impresionat. Sper ca vei avea rabdare si vei citi articolul pana la capat. Nu voi fi deloc rau cu tine. 😀

Pentru inceput iti voi pune o intrebare, chiar doua: Ce iti doresti cu adevarat? E chiar asa cum spui tu? Cu siguranta sunt si cazuri cand iti doresti sa ai langa tine pe cineva care sa posede un numar de neuroni destul de mare. Trebuie sa ai si tu cu cine vorbi. Si parca e mult mai frumoasa viata plina de provocari venite din partea unui iubit inteligent. Dar ce te faci cand ai un iubit care stie doar sa te scoata la un suc si sa faca sex cu tine? Si mai si afirmi ca vrei pe cineva cu creier prin preajma ta. Daca iti doresti cu adevarat lucrul acesta, ar fi cazul sa te duci si sa-i spui iubitului tau sa-si cheme neuronii din concediu. Chiar ar putea sa dea si anunt in ziar in cazul in care nu mai stie pe unde i-a pierdut. Asta in cazul in care chiar a pierdut ceva. Daca nu are pe cine sa cheme, iti recomand sa pleci cat mai departe.

Totusi, ce faci daca chiar nu iti doresti sa-i dai papucii? Ar trebui sa te resemnezi si sa-ti accepti soarta. Si sa stergi postarea aia prosteasca de pe Facebook. Degeaba iti doresti tu sa ai langa tine o persoana minunata, daca tie iti place sa stai cu unul care nici nu stie sa se uite in ochii tai si sa incerce sa te dezbrace numai din priviri. Soarta! Sa stii ca nu te judec. Pana la urma tu alegi ce vrei sa faci cu viata ta, dar sa stii ca te asteapta chestii mult mai interesante daca stii sa alegi cum trebuie. Imagineaza-ti urmatorul lucru. Iesi in oras cu minunatul tau iubit si la o masa distanta de voi se afla un alt barbat. Un barbat care numai din priviri te face sa simti fiori si sa iti doresti sa fii cu el in momentul acela. Parca ti-ai dori sa-l lasi balta pe prietenul tau.

In loc sa postezi ceva pe Facebook, mai bine treci la actiune. Lupta pentru ceea ce iti doresti cu adevarat si nu te multumi cu putin. S-ar putea sa ratezi multe provocari care sa te faca sa te simti cu adevarat iubita. In caz ca vrei sa te iei de mine, te rog sa-mi lasi un comment. Iti doresc sa ti parte de o saptamana cat mai frumoasa.

P.S. Citeste si articolul postat joi!

Leave a comment